Lenas blogg

Tuesday, November 15, 2011

Nok nå..?

Kjære "Gud", har vi fått dosen vår nå??..

Det er jammen ikke måte på så mye som skal skje for tiden. Alt på en gang, lissom...

Mamma er fortsatt på sykehuset. Nå nærmer det seg vel 7 uker at hun har vært innlagt. På fredag hadde vi en SÅ god dag! Jeg tok mamma med til Sandnes, der en venninne fra barndommen, som mamma og har hatt mye med å gjøre, skulle gifte seg. Vi stod der når hun kom ut fra Tinghuset, og tok en kaffe med de etterpå. Så dro vi innom IKEA for å kjøpe gavekort, og så innom for å levere gaven. Mamma var i form til alt sammen, så lenge vi hadde med rullestolen. Og etterpå sa hun det var så godt, for hun hadde følt seg nesten som "normal" igjen .-) Men så kom helgen, og så ble hun dårlig av cellegiften. Og så ble alt feil igjen. 
Nå må hun vente en god stund før hun orker å ta cellegift igjen, og det er jo det eneste som kan holde sykdommen litt tilbake.. Vet ikke hvor mye det har å si, men det er en nedtur allikevel.
MEN; I dag var hun litt bedre igjen, og vi trillet rollestol-tur rundt Mosvannet i NYDELIG høstvær. Mamma, min søster og jeg. Det var GODT :-)) Vi må samle på de gode dagene :-))



Har ikke nevnt det her tidligere, men en ukes tid etter at mamma ble innlagt, brant pappa sitt hus ned. Totalskadd i brannen, så de stod på bar bakke. Ingen ble skadd, men de mistet alt de eide. Så de flyttet inn til oss en periode. Pappa, kone og to tenårings-barn. Vi har god plass, og de er gode alle sammen, så det gikk fint. Men det var midt oppi dette andre som foregikk.Nå har de fått leie et fint, stort hus i nærheten. Så det går greit :-)

Og så, for et par uker siden, ble som sagt farfar innlagt på sykehus. Han har kreft i bukspyttkjertelen, og det er ingenting legene kan gjøre. Så han får bare smertestillende, og har nok ikke særlig lenge igjen. Han er jo 84 år, men det er ikke noen hyggelig beskjed uansett.

Og i dag skjedde det noe leit igjen.. Min bror er singel og leier leilighet i farfars hus. Han sliter litt med sine ting, så han er ikke i jobb for tiden. Dette med mamma er tøft for ham som det er for oss, men han har ingen familie rundt seg, hjemme. Og har det som sagt litt vanskelig fra før. I tillegg er han nærmere farfar enn oss, siden de bor vegg i vegg. Heldigvis har han hatt en fantastisk hund, Alia, som har vært hans "baby" i 12 år nå. Alia gjør at han MÅ gå en tur hver dag, han MÅ stå opp og mate, lufte hund etc. Men i det siste har hun vært dårlig og ikke tatt til seg næring. Så i dag tok han henne til veterinæren; hun hadde kreft og måtte avlives.... Vet at det "bare" er en hund, men ærlig talt..!!



Dette var nok det KJIPESTE innlegget jeg noen gang har skrevet. Beklager at jeg spyr utav meg så mye gørr...

Glade dager har vi og! Gode turer i høstvær. Fine joggeturer. Flott familie. Gode venner. Kjekke kolleger. SKJØNNE barn!!! Hipp hurra for det som er bra!!!!! :-) :-)

TA VARE PÅ DE GODE ØYEBLIKKENE, OG HVERANDRE!! :-)

Ha en fantastisk, strålende kveld!



Klem, Lena.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home