Lenas blogg

Thursday, May 13, 2010

AKTIVITETSKALENDER 15. og 16. mai

Nå er det på tide med en ny AKTIVITETSKALENDER

Denne helgen var det vanskelig å finne fram til aktiviteter. Sikkert på grunn av at det er 17.mai på mandag. Mange som holder stengt søndag, eller forbereder div. til mandag. men her er et lite utvalg. De beste tipsene denne helgen er nok linkene til ulike turløyper! Virkelig verdt å sjekke ut!

Her er et par linker til ulike turløyper. Vi har printet disse ut og tatt de med oss på tur. Av linkene under, har vi selv bare prøvd ut link nr. 3: Urådalen/Bjødnalia. Nydelig tur!!

Melsvatn/Melsnuten:

Solbjørgnibå:

Urådalen/Bjødnalia:

Gloppenuten:


Soma Gård har åpnet for sesongen, den er åpen lørdag og søndag fra 10-18. Utrolig flott gård/fjøs/lekeplass/grillplass/låve!

Ellers har vi fortsatt runden rundt Mosvannet med stopp på Rogaland Kunstmuseum. Der er kafeen åpen fra 11-15.30, lørdag og søndag. Og de arrangerer "Barnas kunsttime" på søndager kl. 12.

Lørdag arrangeres "Vårfest i Rosehagen" i Rosehagen på Jørpeland. Kl. 12 er det forestilling for hele familien med rapartist og sjonglør ATLARS. Etterpå er det workshop for de som vil lære noen triks.. Uteservering.

Magneten på Ålgård arrangerer "Internasjonal Familiedag" på lørdag kl. 13-16. Info., stands fra forskjellige nasjonaliteter, smaksprøver, dans, leker og konkurranser..

Arkeologisk museum i Stavanger er åpent lørdag 11-15, søndag 11-16.

Barnemuseet i Stavanger har åpent lørdag11-16, søndag 12-17. Der har de for tiden eget omkledningsrom med masse, flotte prinsessekjoler for store og små prinsesser. Kle deg ut og drøm deg bort.. :-)

Gausel Fritidsgård er åpen, der er det omvisning hver lørdag og søndag kl. 13. Og "kafe" fra 11-15.30.

Flor og Fjære har åpnet for sesongen. Åpent på lørdag, ikke søndag. Det må sannsynligvis forhåndsbestilles hvis man ønsker mat der ute. (Dyrt!).

Vitengården er stengt lørdag, åpen søndag fra 12-17.

Vitenfabrikken er åpen lørdag fra 11-16, søndag 12-17.

HA EN STRÅLENDE HELG. OG GOD 17.MAI!!



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home